Stappenplan

Ontwerp

Ik kom eerst naar u toe voor een vrijblijvend gesprek, om erachter te komen wat de wensen zijn en feeling te krijgen voor uw toekomstige tuin en de omgeving. Het moet tenslotte een tuin worden die bij u past!

Een moderne strakke tuin of juist een meer romantische tuin, een kindvriendelijke of onderhoudsvriendelijke tuin, alles om de voor u perfecte tuin te verwezenlijken.

Vervolgens maak ik een eerste schets en komt er een vervolgafspraak om na te gaan of het ontwerp aan uw wensen voldoet, net zolang tot u geheel tevreden bent!

Neem vooral een kijkje op de tuinontwerp pagina voor meer informatie.

Beplantingsplan

Ik help graag met het maken van een beplantingsplan voor de nieuwe tuin. Beplanting is een belangrijk onderdeel voor de sfeer in de tuin.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor hele strakke beplanting of juist een hele romantische setting. Meer informatie over beplantingsplannen is op deze pagina te vinden.

Lichtplan

Wanneer u in het donker wilt kunnen genieten van uw tuin is verlichting uiteraard onmisbaar. Ik stel graag voor u een lichtplan op om ervoor te zorgen dat zelfs in de avonduren en de donkere wintermaanden uw tuin optimaal tot zijn recht komt.

Samen bedenken we wat er mogelijk is, bijv. een mooie boom in de spotlights zetten, de paden verlichten of juist een mooie plant eruit laten springen.